top of page

Jobs

Final Art & DTP Specialist / Story Creator

Bij Spice is er altijd ruimte voor talent. Ben jij een schoolverlater of heb je 3-5 jaar ervaring in grafische vormgeving bij een reclamebureau? Koppel je een oog voor detail met creativiteit? Kom je graag in een jonge, dynamische omgeving terecht waar creatieve en consistente advertising centraal staat? Stuur ons dan je CV en portfolio op!

Your week?

Maandagochtend. Na de planningsmeeting vlieg je er meteen in, diverse designs voor winkelpunt reclames moeten juist gezet worden en morgen aangeleverd. Even tussendoor nog een collega helpen met een paar online banners voor een receptenwebsite.

 

Dinsdagsochtend eerst langs de koffie: er komen complexe technische tekeningen toe voor 3D horeca materialen en jouw blik is essentieel om door het bos de bomen te zien.

 

Woensdag toch nog die laatste na-de-deadline aanpassing op vraag van de klant verwerken, en dan enkele social media posts helpen afwerken.

 

Donderdag koekjesdag! Vandaag worden enkele tasting booths afgewerkt en jouw inzicht is onmisbaar om alles – letterlijk en figuurlijk – vanuit de juiste dimensies te bekijken. ’s Avonds nog even bijlezen over de nieuwe design trends.

 

Vrijdag: gehaald! Straks teamlunch, maar eerst nog even de laatste materialen op de client drive zetten die deadline end of day hadden!

Of kort samengevat: wij zoeken een nieuwe voltijdse collega met passie voor perfectie, die houdt van efficiënt werken, blij wordt om designs tot leven te zien komen in final files en productie en kan starten op 1 september 2022 (of te bespreken). Nu al overtuigd? Stuur snel je CV en motivatie naar righard@spiceagency.be !

Meer details?
 

Jij bent ...

- Enthousiast als je de waarden kwaliteit, ownership, flexibility, creativiteit en nieuwsgierigheid in 1 jobdescription bij elkaar ziet staan.


- Een ervaren grafische vormgever met oog voor detail en een gezond perfectionisme.


- Gevormd in een creatieve / grafische opleiding, of gewoon een natuurtalent. Bij voorkeur heb je enkele jaren relevante ervaring.


- Gepassioneerd door de combinatie van een sterk verhaal met perfecte grafische vormgeving, en dit ready-to-go-live maken in final art files en printfiles.


- Een kei in de grafische pakketten van Adobe. Illustrator, Photoshop en Indesign voel jij beter aan dan Word, of godbetert, Excel.


- Idealiter ook vertrouwd met motion design, maar geen must.


- Eager to learn. Wat goed is kan beter, wat nieuw is wil je testen.


- Een goede planner die efficiënt te werk gaat, en onder vele omstandigheden de kalmte kan bewaren.


- Klaar voor strakke deadlines om soms de (marketing)wereld in 1 dag te veranderen.


- Klaar voor een sollicitatiegesprek in een hippe koffiebar en je mail al aan het typen naar righard@spiceagency.be  

Wij zijn ...

- Een "story studio": in nauwe samenwerking met Brand managers bouwen we creatieve, consistente en onderscheidende campagnes. Them: the business. Us: The Story. Together: success.

- Zo zorgen we voor concept en delivery van TV spot tot winkelpunt, en van social media tot activatie.

- Een keuken vol A-merken om geweldige menu’s mee te maken: Knorr, BN, Sultana, Godiva, McVitie’s, Zwan, Jobst, Bacardi, Martini, Bombay… 

 

- Gevestigd op het Ladeuzeplein, in de bruisende Leuvense binnenstad. En bij je home/remote office.

En ‘voor niets gaat alleen de zon op’.

Je krijgt er een fijne sfeer, een kantoor vol planten, geweldige groeikansen en oh ja – competitieve verloning voor terug. Die citytrips betalen zichzelf niet.

bottom of page