top of page

jobs

Creative Designer Internship

Ben jij creatief aangelegd en gepassioneerd door verhalen in beelden over te brengen? Volg je een bachelor of master opleiding design / grafisch ontwerp / marketing en wil je hands-on praktijkervaring opdoen, of ben je gewoon benieuwd hoe het er aan toe gaat in een marketing agency? Bij Spice Agency zijn we continu op zoek naar gedreven creative design interns die mee willen draaien in ons creatieve team!

What the internship could be:

- Je draait mee op een klantenproject om nieuwe concepten te bedenken voor creatieve campagnes, en werkt mee op de delivery daarvan in artworks voor print, social of video.


- Je krijgt een klant toegewezen om de volledige visual ID onder handen te nemen van hun merk en een stapje verder te brengen.


- Je werkt mee aan de uitwerking van onze eigen visuele vormgeving & positionering van Spice Agency om nog beter extern te communiceren. Een uniek koffietasontwerp neem je er even bij.


- Je neemt mee verantwoordelijkheid voor het bedenken van en ontwerpen van social media posts voor een van onze grote non-profit klanten. Je krijgt hier veel vrijheid om je creatieve talent los te laten om zowel creatieve ideeën aan te brengen (zowel conceptueel als visueel), alsook wervende designs te maken voor Facebook, Linkedin, Instagram, e-mails, brochures etc.

Jij bent ...

- Enthousiast als je de waarden kwaliteit, ownership, flexibility, creativiteit en nieuwsgierigheid in 1 zin bij elkaar ziet staan.

- Leergierig op vlak van design & communicatie. Een koffie met blogpost is je ideale pauze.

- Proactief en oplossingsgedreven. Het woord ‘probleem’ is doorstreept in je woordenboek.

- Ervaren met de belangrijkste Adobe software (Photoshop, Illustrator, Indesign). Videobewerking en 3D Motion zijn een leuke bonus, en nieuwe platformen (Figma, Canva..) ontdekken zie je wel zitten.

- Gepassioneerd door visuele vormgeving in zowel online als offline channels.

- Iemand die stiekem een zwak heeft voor perfecte branding en consistente visual ID's.

- Iemand die creatieve geest die de out of the box ideeën eerst in de groep gooit, en dan pas over nadenkt. Want zo werkt een knaller van een brainstorm sessie natuurlijk.

Wij zijn ...

- Een "story studio": in nauwe samenwerking met Brand managers bouwen we creatieve, consistente en onderscheidende campagnes. Them: the business. Us: The Story. Together: success.

- Zo zorgen we voor concept en delivery van TV spot tot winkelpunt, en van social media tot activatie.

- Een keuken vol A-merken om geweldige menu’s mee te maken: Knorr, BN, Sultana, Godiva, McVitie’s, Zwan, Jobst, Bacardi, Martini, Bombay… 

 

- Gevestigd op het Ladeuzeplein, in de bruisende Leuvense binnenstad. En bij je home/remote office.

Praktisch

- We hebben het hele jaar door ruimte voor internship applicaties. Om het voldoende leerrijk en productief te maken, duurt je internship ofwel minimaal 6 weken voltijds, ofwel minimaal 10 weken 3 dagen/week.

- Dit kan in het voorjaar, de zomer en najaar van 2024 of ook al tijdens het voorjaar van 2025.

 

- De exacte inhoudelijke invulling stemmen we samen af, op basis van jouw interesses en de op dat moment lopende projecten.

 

- Stuur je CV en motivatie door naar hello@spiceagency.be voor je applicatie!

bottom of page